Diatèrmia i Vacuumteràpia

  • La Diatèrmia és una tècnica no invasiva de tractament, que consisteix en transferir una corrent electromagnètica específica d’alta freqüència (448 kHz) al interior del cos humà, provocant un desplaçament de càrregues elèctriques en els teixits de forma controlada. La fricció d’aquestes càrregues electromagnètiques, genera un escalfament intern del teixit i així pot arribar a actuar sobre la circulació sanguínia, la musculatura, els lligaments, articulacions, etc. Trobem dues modalitats de Diatèrmia:

    • Capacitiva: s’utilitza per a tractar els teixits més superficials.
    • Resistiva: tracta els teixits més profunds i difícils d’activar, des de l’interior.
  • La diatèrmia presenta una sèrie de beneficis que la fan especialment útil en la fisioteràpia, ja que la calor generada ajuda a reduir el dolor i la inflamació perquè actua com un analgèsic natural i ajuda a desinflamar els teixits. Millora la circulació sanguínia i limfàtica, per tant, afavoreix l’eliminació de toxines acumulades en els teixits i augmenta l’aport de nutrients i oxigen a les cèl·lules. I també afavoreix la producció de col·lagen i elastina, dues proteïnes essencials per la salut i per a l’elasticitat dels teixits, retornant així la seva vitalitat.

  • La Vacuumteràpia, és una tècnica mecànica que mitjançant la realització d’un massatge a pressió negativa pulsada, mobilitza la pell, els músculs, les fàscies i els nervis per a normalitzar els sistemes. Aquest massatge estimula també la circulació limfàtica i sanguínia, fent eliminar toxines i líquids retinguts i millora la textura de la pell. Per tant, es un tractament favorable per a reduir la tensió muscular, flexibilitzar les fàscies i guanyar rang de moviment articular, afavorir la senyal neuromuscular i reduir la pressió que exerceix el teixit connectiu en el nervi, disminueix els edemes, millora les inflamacions dels teixits, tracta dolors miofascials aguts i crònics, millora l’elasticitat en cictrius, etc.

  • A Fisart disposem d’un aparell de radiofreqüència, pioner en tot l’estat espanyol, que uneix la tecnologia de la diatèrmia 448kHz (amb tecnologia capacitiva i resistiva) i la vacuumteràpia, en un mateix equip. Amb el Q-Diatermic reequilibrem l’intercanvi cel·lular d’ions i activem el metabolisme, per tant, oxigenem els teixits i ajudem a les cèl·lules a restaurar les seves funcions naturals. Tractem un ampli ventall de dolències (ja siguin agudes o cròniques) aplicables als camps de la traumatologia, la reumatologia, la neurologia, sistema circulatori, sòl pelvià, àmbit esportiu, processos quirúrgics, etc.

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari de contacte i una persona del nostre equip es posarà en contacte amb tu per resoldre els dubtes que pugis tenir.