Els nostres serveis

El nostre centre compte amb una àmplia varietat de teràpies, tant físiques com naturals dissenyades personalment per a cada pacient que entra al nostre centre, garantint la màxima millora possible.

terapies_fisiques_fisart

Teràpies Físiques

fisioterapia_fisart

FISIOTERÀPIA

L’objectiu de la Fisioteràpia és facilitar el desenvolupament, el manteniment i la recuperació de la màxima funcionalitat i mobilitat de la persona, al llarg de la seva vida.
Es caracteritza per buscar el correcte desenvolupament de totes les funcions dels sistemes corporals, ja que l’organisme depèn de totes i cadascuna de les seves parts.

Saber més
sol_pelvic_fisart

SÓL PÈLVIC

El Sòl Pèlvic és un conjunt de músculs i estructures que tanquen la pelvis per la part inferior i que s’encarreguen de mantenir en el seu lloc els òrgans pèlvics (bufeta, vagina, úter, recte) perquè aquests funcionin correctament.
L’embaràs, el part i el postpart són moments molt intensos en la vida de la dona en el que es viuen molts canvis, tant físics com emocionals.

Saber més
terapies_naturals_fisart

Teràpies Naturals

nutricio_fisart

NUTRICIÓ

La Nutrició és la ciència que estudia els nutrients que composen els aliments i els processos que utilitza l’organisme per a transformar-los i assimilar-los per a gaudir d’un correcte funcionament, creixement i manteniment de les funcions normals de l’organisme.
L’Alimentació, en canvi, és l’acte voluntari i conscient dirigit a escollir, preparar i realitzar la ingesta dels aliments, fet que va lligat al nostre medi socio-cultural i econòmic, hàbits dietètics i estil de vida.

Saber més
altres_serveis_fisart

Altres Serveis

infermeria_fisart

INFERMERIA

A Fisart oferim un servei d’Infermeria Assistencial. Qualsevol persona que requereixi la realització d’una cura, l’administració d’un medicament injectable, el tractament de vacunes d’al·lèrgia o bé la realització d’una analítica, prèvia cita concertada, pot realitzar-ho al Centre.

Saber més
analisis_fisart

ANÀLISIS CLINICS I GENÈTICS

Totes aquestes proves formen una part important en l’avaluació i el seguiment dels nostres pacients, en el procés de detecció de les causes que generen alteracions metabòliques i fisiològiques, i que poden ser la principal font de pèrdua del estat de salut.

Saber més
infermeria_fisart

DIATÈRMIA I VACUUMTERÀPIA

Disposem d’un aparell de radiofreqüència, pioner en tot l’estat espanyol, que uneix la tecnologia de la diatèrmia 448kHz (amb tecnologia capacitiva i resistiva) i la vacuumteràpia, en un mateix equip.

Saber més