Els nostres serveis

El nostre centre compte amb una àmplia varietat de teràpies, tant físiques com naturals dissenyades personalment per a cada pacient que entra al nostre centre, garantint la màxima millora possible.

terapies_fisiques_fisart

Teràpies Físiques

fisioterapia_fisart

FISIOTERÀPIA

L’objectiu de la Fisioteràpia és facilitar el desenvolupament, el manteniment i la recuperació de la màxima funcionalitat i mobilitat de la persona, al llarg de la seva vida.
Es caracteritza per buscar el correcte desenvolupament de totes les funcions dels sistemes corporals, ja que l’organisme depèn de totes i cadascuna de les seves parts.

Saber més
ostepatia_fisart

OSTEOPATIA

La seva filosofia està basada en el tractament integral de la persona i s’aplica tant en el camp de la prevenció, com en el diagnòstic i tractament de malalties, trastorns i accidents, mitjançant tècniques manuals, centrant-se en la interrelació que hi ha entre el Sistema Nerviós, el Sistema Musculesquelètic i el Sistema Visceral, per tal de restablir l’equilibri del cos en la seva globalitat.

Saber més
sol_pelvic_fisart

SÓL PÈLVIC

El Sòl Pèlvic és un conjunt de músculs i estructures que tanquen la pelvis per la part inferior i que s’encarreguen de mantenir en el seu lloc els òrgans pèlvics (bufeta, vagina, úter, recte) perquè aquests funcionin correctament.
L’embaràs, el part i el postpart són moments molt intensos en la vida de la dona en el que es viuen molts canvis, tant físics com emocionals.

Saber més
PNIE_fisart

PNIE

L’objectiu de la PNIE és trobar les causes d’allò que ens fa emmalaltir, per poder restablir l’equilibri homeostàtic de la nostra salut, fent servir l’alimentació, la millora del descans, l’activitat física i la psique per establir canvis d’hàbits en el nostre estil de vida.

Saber més
terapies_naturals_fisart

Teràpies Naturals

homeopatia_fisart

HOMEOPATIA

L’Homeopatia és considerada una Medicina Alternativa a la Medicina Al·lopàtica (Medicina Tradicional).
Va ser desenvolupada pel doctor alemà Samuel Hahnemann, a finals del segle XVIII, partint de la seva idea “Similia Similibus Curentur”: el similar cura al similar.

Saber més
mesoterapia_fisart

MESOTERAPIA

La Mesoteràpia es una tècnica descrita pel Doctor Michel Pistor l’any 1952, que consisteix en infiltrar baixes dosis de medicaments al·lopàtics (convencionals), homeopàtics i bioreguladors a nivell intradèrmic superficial (2mm) o bé profund (4mm) amb dos objectius: Mèdic i estètics.

Saber més
acupuntura_fisart

ACUPUNTURA

L’acupuntura consisteix en insertar agulles de metall en uns punts concrets del cos humà, amb l’objectiu de millorar una dolència, alleugerir símptomes d’algunes malalties, afavorir el correcte funcionament del organisme, restablir el benestar del pacient i així millorar la qualitat de vida.

Saber més
flors_bach_fisart

FLORS DE BACH

Les Flors de Bach estan formades per 38 essències naturals que s’utilitzen per a tractar diferents desequilibris emocionals. Cada essència, actua directament sobre la freqüència vibracional de la emoció, reequilibrant al pacient.
Van ser descobertes pel Doctor i Homeòpata Edward Bach a principis del segle XX.

Saber més
naturopatia_fisart

NATUROPATIA

La Naturopatia és considerada una Medicina Alternativa a la Medicina Al·lopàtica (Tradicional). És una Medicina molt antiga, on Hipòcates ja n’havia fet menció.
La seva pràctica es basa en la creença de la capacitat autocurativa del cos, complementant-se amb l’ajuda d’agents naturals al abast de tothom, com poden ser plantes medicinals, aigua, calor i els nutrients presents en estat natural, sense oblidar un bon descans i un equilibri emocional.

Saber més
kinesiologia_fisart

KINESIOLOGIA HOLÍSTICA

La Kinesiologia Holística és una tècnica de diagnòstic, descoberta i introduïda per Raphael Van Assche, mitjançant la qual podem obtenir informació sobre quins són els desequilibris que pateix l’organisme i quin tractament serà el més adequat per aquell cas.

Saber més
nutricio_fisart

NUTRICIÓ

La Nutrició és la ciència que estudia els nutrients que composen els aliments i els processos que utilitza l’organisme per a transformar-los i assimilar-los per a gaudir d’un correcte funcionament, creixement i manteniment de les funcions normals de l’organisme.
L’Alimentació, en canvi, és l’acte voluntari i conscient dirigit a escollir, preparar i realitzar la ingesta dels aliments, fet que va lligat al nostre medi socio-cultural i econòmic, hàbits dietètics i estil de vida.

Saber més
reflexologia_fisart

REFLEXOLOGIA PODAL

La Reflexologia Podal és una tècnica terapèutica mil·lenària amb orígens asiàtics, que es basa en l’estimulació d’unes zones concretes situades a la planta dels peus, anomenades Zones Reflexes, de manera manual.
L’objectiu principal de la Reflexologia Podal és equilibrar el cos físic i emocional i així poder millorar diferents trastorns i problemes funcionals de la persona.

Saber més
altres_serveis_fisart

Altres Serveis

infermeria_fisart

INFERMERIA

A Fisart oferim un servei d’Infermeria Assistencial. Qualsevol persona que requereixi la realització d’una cura, l’administració d’un medicament injectable, el tractament de vacunes d’al·lèrgia o bé la realització d’una analítica, prèvia cita concertada, pot realitzar-ho al Centre.

Saber més
analisis_fisart

ANÀLISIS CLINICS I GENÈTICS

Totes aquestes proves formen una part important en l’avaluació i el seguiment dels nostres pacients, en el procés de detecció de les causes que generen alteracions metabòliques i fisiològiques, i que poden ser la principal font de pèrdua del estat de salut.

Saber més