Nutrició

  • La Nutrició és la ciència que estudia els nutrients que composen els aliments i els processos que utilitza l’organisme per a transformar-los i assimilar-los per a gaudir d’un correcte funcionament, creixement i manteniment de les funcions normals de l’organisme.
  • L’Alimentació, en canvi, és l’acte voluntari i conscient dirigit a escollir, preparar i realitzar la ingesta dels aliments, fet que va lligat al nostre medi socio-cultural i econòmic, hàbits dietètics i estil de vida.
  • No hi ha un consens sobre quina és la millor dieta ni el millor mètode a utilitzar, però el que si és necessari és prendre decisions importants respecte a la nostra alimentació per aconseguir tenir una dieta equilibrada i així dotar al nostre organisme de l’energia que requereix per a dur a terme les funcions corporals, proporcionar els components per al creixement i la renovació de les cèl·lules que es destrueixen i subministrar les substàncies que controlen i regulen les múltiples reaccions químiques que esdevenen al nostre cos.

  • Avui en dia, existeixen múltiples malalties relacionades directament amb una deficient nutrició, ja sigui per excés o per defecte. I aquí és on intervenim, mitjançant la realització d’una avaluació individual i personalitzada de cada cas de manera específica, planificant i implementant un programa d’intervenció nutricional tant per a prevenir com per a tractar patologies clíniques.

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari de contacte i una persona del nostre equip es posarà en contacte amb tu per resoldre els dubtes que pugis tenir.