Flors de Bach

  • Les Flors de Bach estan formades per 38 essències naturals que s’utilitzen per a tractar diferents desequilibris emocionals. Cada essència, actua directament sobre la freqüència vibracional de la emoció, reequilibrant al pacient.

  • Van ser descobertes pel Doctor i Homeòpata Edward Bach a principis del segle XX. La teoria que va portar al seu descobriment, inspirada en els estudis homeopàtics de S. Hahnemann, no va ser una altra que creure que les malalties físiques tenien un origen emocional i que si aquests conflictes emocionals es mantenien durant molt de temps, la malaltia començava a aparèixer; en canvi, una vegada restaurat l’equilibri emocional, la malaltia física també remetia. I així va ser com va desenvolupar la Teràpia de les Emocions.

  • Els Remeis del Dr. Bach no tenen efectes secundaris i es poden prescriure amb seguretat a qualsevol tipus de pacient, tant en nens com en persones gestants.

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari de contacte i una persona del nostre equip es posarà en contacte amb tu per resoldre els dubtes que pugis tenir.