Kinesiologia Holística

  • La Kinesiologia Holística és una tècnica de diagnòstic, descoberta i introduïda per Raphael Van Assche, mitjançant la qual podem obtenir informació sobre quins són els desequilibris que pateix l’organisme i quin tractament serà el més adequat per aquell cas.

  • La Kinesiologia Holística treballa en quatre camps d’actuació: estructural, químic, emocional i energètic i per a descobrir on resideix l’origen del desequilibri que pateix el cos humà, utilitza uns tests musculars i la sinèrgia de les cadenes musculars, gràcies a un test muscular anomenat Arm Reflex.

  • Gràcies al resultat del test, podrem conèixer el tractament que requereix l’organisme per ajudar-lo a poder restablir la pèrdua del seu equilibri corporal. Per a poder recuperar aquesta homeòstasi interna, hem d’analitzar i integrar tots els components de la persona.

Si l’origen del desequilibri que pateix l’organisme és de causa estructural, haurem de veure d’on prové per a poder-ho solucionar: bloqueig articular, contractura muscular, espasme visceral, desequilibri postural, tensions en l’esfera cranial, valoració del funcionament del Sistema Nerviós, etc.

Realitzarem tècniques de Fisioteràpia o Osteopatia per a que l’estructura torni a fluir.

Si l’origen del problema resideix en un camp químic, buscarem quines són les deficiències del organisme que afecten directament al problema del pacient i s’aconsellarà la utilització de productes naturals i complements dietètics necessaris per aconseguir l’homeòstasi i revertir d’aquesta manera la simptomatologia que presenta el pacient.

També valorarem l’existència d’un focus de toxicitat produït per a metalls pesats, bacteris, paràsits que s’haurien d’erradicar o bé un desequilibri en la flora intestinal que afecti tant en l’absorció de nutrients com un dèficit en el Sistema Immunològic.

Partirem dels nostres coneixements en PNIE, Naturopatia i Nutrició per a treballar cada cas.

Quan la causa del desequilibri és emocional, mirarem primer de tot si l’origen resideix en un desequilibri del Sistema Nerviós per falta de nutrients. Si no es així, mirarem si hi ha una emoció que s’hagi quedat fixada en l’inconscient o si es tracta d’un trauma no resolt del passat.

El tractament que seguirem serà Homeopàtic, amb Flors de Bach o bé, realitzant Visualitzacions.

Els desequilibris energètics poden estar ocasionats per a causes ambientals (antenes de telefonia mòbil, ones wifi, geopaties, etc.) o bé per causes internes com per exemple un meridià en defecte, un txakra desequilibrat o un bloqueig produït per una cicatriu.

A Fisart ho tractem amb tècniques com l’Acupuntura, la Reflexoterapia Podal, la Homeopatia i la Mesoteràpia.

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari de contacte i una persona del nostre equip es posarà en contacte amb tu per resoldre els dubtes que pugis tenir.