Homeopatia

  • L’Homeopatia és considerada una Medicina Alternativa a la Medicina Al·lopàtica (Medicina Tradicional).
    Va ser desenvolupada pel doctor alemà Samuel Hahnemann, a finals del segle XVIII, partint de la seva idea “Similia Similibus Curentur”: el similar cura al similar. És a dir, una substancia que origina els símptomes d’una malaltia en un individu sa, serveix per a curar els mateixos símptomes en una persona malalta. Aquesta és la base de la Homeopatia.

  • El Remei Homeopàtic és natural: prové del regne animal, vegetal o mineral. Aquest Remei és diluït per evitar una toxicitat per a l’organisme i dinamitzat durant un temps determinat per a fer que les molècules d’aigua s’impregnin del camp electromagnètic del Remei; es així com potenciem el seu efecte. El que provocarem serà una reacció en l’Energia Vital del individu, i així la pròpia Naturalesa podrà curar a la persona (Vix Natura Medicatrix).

  • És important conèixer que en la Homeopatia, no existeixen contraindicacions ni efectes secundaris. Es pot prendre el Remei en qualsevol moment de la vida (infància, embaràs, etc.) de la mateixa manera que si un pacient està prenent qualsevol fàrmac, és totalment compatible.

  • Cada Remei i cada tractament serà únic per a cada persona i per a cada moment de la seva vida.
    Durant les visites, es tindrà en compte la simptomatologia del pacient i també el seu estat de salut general, tan física com emocional, així com la personalitat de cadascú.

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari de contacte i una persona del nostre equip es posarà en contacte amb tu per resoldre els dubtes que pugis tenir.